dimarts, 18 de març de 2014

Ens han donat una lliçó a tots plegats

Aquest dissabte varem poder assistir a un taller de castells que la Colla FM va organitzar juntament amb el club ZIGA-ZAGA (club esportiu per a discapacitats). Va ser un taller especial, un taller diferent dels que hem fet fins ara. La particularitat de l’esdeveniment ens va entusiasmar en ser-hi presents i acompanyar-los fent mans a la pinya, pujant a les diferents construccions que vam practicar, i tot això acompanyat dels nostres grallers per fer-ho el mes semblant possible al que vindria a ser una actuació a plaça.

Tots i cadascun dels membres del club ZIGA-ZAGA ens van donar una lliçó de grup, esperit positiu, ganes d’aprendre i les ganes de passar-ho bé que va imperar  per damunt de tot.

Es van provar estructures del 2, 3, 4, 5 i pilars on van anar pujant membres del club ZIGA-ZAGA combinat amb companys de la Colla FM i dels nostres. Una experiència única que vam rematar amb un pilar de 4 on tots els present vam fer pinya per tal d’aconseguir que l’enxaneta toqués el sostre de la sala a on érem.

En acabar, vam poder gaudir d'un bon refresc i pica-pica per poder-nos recuperar del treball fet al taller. 
Esdeveniments com aquests enriqueixen molt i molt a qualsevol que o presencií i esperem que, al menys, per part nostre no sigui l’última vegada que en puguem gaudir

Aprofitem també per agraïr a la Colla FM per convidar-nos a participar-ne, i les paraules d’agraiment cap a nosaltres:  “volem agrair als Xiquets d’Alcover i als seus grallers la seva col·laboració per acompanyar-nos i donar el toc musical al bon ambient que es va crear durant aquesta jornada. Us considerem com els nostres padrins per la vostra predisposició a ajudar-nos en el projecte BlueHearts”. (BlueHearts és el projecte casteller que està desenvolupant la Colla FM com a activitat de lleure dins d’aquesta multinacional).

Diuen que una imatge val més que mil paraules...

Foto cedida fer Colla FM

Foto cedida fer Colla FM

Foto cedida fer Colla FM

Foto cedida fer Colla FM

Assaig Colla FM i el club ZIGAZAGA

Assaig Colla FM i el club ZIGAZAGA

Assaig Colla FM i el club ZIGAZAGA

Assaig Colla FM i el club ZIGAZAGA

Foto cedida fer Colla FM