dijous, 10 d’abril de 2014

Comencem els Dissabtes

Des de que vam començar la temporada, els assajos sols els fem el Divendres a partir de les 21:30. A partir d’aquesta setmana, encetem els assajos de dissabte. Aquests assajos ja venen sent habituals any rere any però sempre s’han començat més tard ja que els primers mesos de la temporada el temps no acompanya. Arrencar la temporada de forma progressiva es una bona fórmula per arribar a les primeres  cites de la temporada amb forces i moltes ganes de posar-se la camisa per anar a plaça.

Foto: Assaig de Dissabte al local


Pel que fa als grallers, també començaran els assajos dels Dissabtes. Aquests es faran a partir de les 18:00, com també s’ha fet sempre,  al local de la colla. Enguany els grallers tenen una cantera que promet molt i que permetrà als més veterans tenir al seu costat gent amb empenta que els acompanyarà a plaça ben aviat.

Foto: Grallers Temporada 2013 a plaçaSols queden dos assajos generals per arribar a la nostra primera estació del Tour Xiquets Alcover 2014 i les ganes de treure a passejar els nostres castells a plaça es noten a l’ambient.