dilluns, 26 de maig de 2014

Assemblea i canvi de xip

El passat Divendres 23 de Maig, la colla va celebrar l’assemblea general de principis de temporada. Igual que l’any passat, la junta va decidir celebrar-la una vegada començada la temporada. D’aquesta manera, es va explicar tots els punts  de manera que el conjunt d’assistents poguessin saber de forma més extensa les diferents millores, propostes pel que fa a actes varis que es celebraran durant al temporada, el calendari de diades, la presencia de la colla a les xarxes socials i canals d’informació 2.0 i altres punts relacionats amb la colla. El Pep Parra, cap de colla, va donar el seu punt de vista pel que fa al rumb que la colla ha d’agafar per arribar a un molt bon nivell a finals de temporada però sense marcar-se cap objectiu en concret. El treball del conjunt de la colla als assajos marcaran el final de temporada, un final de temporada que serà la diada de Festa Major del nostre poble amb els Xiquets de Reus i la Jove de Tarragona. El conjunt de la junta, van poder escoltar de primera ma les inquietuds, dubtes i propostes de millora del dia a dia de la colla per intentar millorar encara més els punts que el conjunt dels castellers veuen com a millorables. Un dels punts que es va posar en marxa el mateix assaig del mateix dia és el de no fumar fins al finalitzar l’assaig.

En acabar l’assemblea,  es va donar sopar a tots els assistents iniciant així els sopars de barbacoa que es duran a terme els divendres. En aquest cas, donat que celebràvem l’assemblea, el sopar era gratuït, no sent així els següents dies que la gent vulgui sopar després d’assajar, sent però preus populars per a tothom.

L’assaig va ser un dels millors de la temporada per diferents motius. Tal i com va escriure el dia següent el president de la colla a la pàgina del FacebookL'assaig feia molt de goig veient la gent com estava per la feina. Un dos a dalt de pinya impecable, pinya del tres molt ben lligada, proves del quatre que va agafant la forma desitjada. Els canvis mai son ràpids d’encaixar-los a la pinya, tronc o pom de dalt però la feina comença a donar el resultat que la tècnica esperava.”


Amb un mes de Juny que serà d’allò més trepidant, esperem tots que el que aquest Divendres passat es va veure no sigui cosa d’un dia, si no que sigui una continuació assaig rere assaig.