divendres, 16 de maig de 2014

Un mes de Maig interessant

Amb la mirada posada a les properes diades del Tour Xiquets d’Alcover 2014, aquest mes de Maig ens ha de servir per arribar al mes de Juny amb el ritme desitjat per seguir avançant amb els objectius marcats. Aquest diumenge, 18 de Maig, tornem a un escenari especial. Tornem a fer castells a un dels primers llocs a on la colla va anar quant va néixer. Tornem a ser presents a la Residència la Mimosa en motiu de la V MOSTRA INTERNACIONAL. Estem molt contents de posar el nostre granet de sorra per ajudar a que els residents, familiars, amics i organització de la festa passin un molt bon dia i que tots plegats gaudim d’un molt bon ambient enmig de degustacions de diferents països, actuacions d’agrupacions d’arreu del món i moltes més coses.

Cartell V MOSTRA INTERNACIONAL - Residència la Mimosa

El Divendres 23 de Maig celebrarem la assemblea general a les 20:00 per posar al dia a tots els castellers del que s’espera d’aquesta temporada tant a nivell social com a nivell casteller. En finalitzar l’acte s’oferirà sopar pels presents i tot seguit iniciarem l’assaig com cada divendres. No cal dir que cal que i siguem tots.

El dia 31 de Maig, anem a Mataró per trobar-nos amb altres colles castelleres. El motiu de la trobada es mostrar els valors castellers dins del marc Mataró Ciutat de Valors.

Amb tot això, cal destacar que les dues sortides que tindrem aquest mes,son dos sortides molt especials. Podríem dir que son dos sortides amb caràcter social on el que es vol pretendre es mostrar a tothom els valors que es practiquen al món casteller amb el que això comporta.

Recordar també que els horaris d’assaig castellers de la colla son els Divendres al es 21:30 i els Dissabtes a les 18:00. Pel que fa als grallers, els assaigs es porten a terme els Dimarts a les 18:00 i els Dissabtes a les 18:00