divendres, 6 de juny de 2014

Juny, un mes molt carregat amb ganes de descarregar-lo

Aquest mes de Juny serà el mes que mes activitat tindrem de tota la temporada. Un mes on visitarem Cornudella de Montsant on a més a més de la diada Gastronòmica es farà el pilar en motiu de l’acte organitzat per l’Omnium Cultural, #CatalansWantToVote. 
El següent Dissabte inaugurarem el Convent de les Arts (Convent de Santa Anna) juntament amb les altres entitats del poble, fent un cercavila fins al Convent i pilar al final
El Diumenge, dia 15 de Juny, anem a Molins de Rei on celebrarem la diada els amfitrions, els Matossers de Molins de Rei, juntament amb els Castellers de Cerdanyola. 

A més a més tindrem el gust de trobar-nos un altre cop amb els companys de la CollaFM i el Club ZIGA-ZAGA amb el que farem un assaig conjunt a l’Església Vella el proper dia 21 de Juny a les 18:00. Aquest serà un assaig especial ja que el Club Ziga-Zaga son un grup de gent amb discapacitats les quals podran conèixer de prop el món casteller. Es un assaig obert a tothom que ens vulgui acompanyar i viure l’experiència de primera ma.La següent parada del #Tourxalcover2014 és a Cambrils on ens trobarem a plaça per primera vegada amb els Xiquets de Cambrils. Una altre colla que arrenca per enlairar castells un altre cop després d'un temps d'inactivitat.

Per acabar, acabarem al nostre poble el dia 28 de Juny en motiu de la diada de la cultura on totes les entitats del Poble farem activitats i exhibicions durant tot el dia acabant amb un concert a la nit per a tothom. Aquest dia, ens acompanyaran a plaça la Muixeranga de València, CollaFM i Club Ziga-Zaga.


Calendari Juny:


Data

Activitat


Lloc

Diumenge 8

Diada castellera amb els
Brivalls de Cornudella
Hora : 11:30 -14:30h


Cornudella de Montsant

Dissabte 14

Inauguració del Convent de Anna
amb altres entitats del poble a
Horari: 18:00-20:00h


Alcover

Diumenge 15

Diada castellera – Aniversari dels Matossers de Molins de Rei i Castellers de Cerdanyola
Horari : 12:00-14:00h


Molins de Rei

Dissabte 21

Assaig conjunt amb la CollaFM de Valls i el Club ZIGA-ZAGA.
Horari : 18:00h

Acte obert a tothom

Església Vella d’Alcover

Dimarts 24
Diada castellera a Cambrils amb els
Xiquets de Cambrils
Horari : 18:00 a 20:00h

Cambrils

Dissabte 28

Diada castellera a Alcover amb Muixeranga de València, Colla FM i Club Ziga-Zaga

  Horari : 12:30 a 14:00 hAlcover