diumenge, 28 de desembre de 2014

Seguim creixent com a entitat

Després de varies reunions a dues bandes, els Xiquets d’Alcover i l’Ajuntament d’Alcover han arribat a un acord per ajudar als socis de la colla suprimint la taxa de la brossa pel proper any.
Contenidors de disseny del carrer Joan Aguadé

Segons fonts properes a la comissió de la colla que ha gestionat aquesta negociació, asseguren que en tot moment els membres de l’ajuntament amb els que han tractat, han estat predisposats a arribar a un acord i no posar entrebancs en cap moment.
Aquest acord servirà per a que tots els socis de la colla castellera s’estalviïn aquesta taxa però, amb això, podran seguir gaudint dels drets com a Alcoverencs a utilitzar els contenidors  amb l’obligació de seguir reciclant la brossa que generin a casa.

L’altre acord que varem estar intentant lligar i que no ha estat possible, és la proposta presentada per nosaltres al regidor corresponent. Aprofitant que el color de les places d’aparcament de la zona del portal, i que son de pagament, son del mateix color que la camisa de la nostra colla, els diners recol·lectats durant el pròxim any, també ens els donin per poder executar la primera fase d’adequació del que serà el nostre pròxim local a partir del 2016, els rentadors que hi ha adjunts a la Font del Lleó, que consisteix en tapar les parets per poder tenir un recinte tancat i poder preparar l’estructura per tal de poder-hi muntar la xarxa de protecció. Aquesta serà la primera de les tres fases previstes per finalitzar la remodelació total dels rentadors.
Imatge d'arxiu de la colla