dimarts, 10 de març de 2015

TENYIM DE VERD DIFERENTS CAPITALS DE FORA DE CATALUNYA


Aquesta temporada 2015 es presenta més interessant que les temporades passades pel que fa a places que visitarem per poder a plaça els nostres castells. Enguany, per primer cop en la nostra curta història, sortirem de Catalunya per dur els nostres castells a plaça. El passat divendres dia 6 de Març, vàrem explicar el calendari d’aquesta temporada al conjunt de castellers de la colla per tal de que poguessin tenir present les dates de les diades des del principi de la temporada i així aconseguir poder ser el màxim de gent a cada diada, a cada cita.

Cada diada de la temporada es especial, però si hem de destacar-ne alguna, son les tres que farem fora de Catalunya. La primera, que serà el cap de setmana del 16 i 17 de Maig, anirem a Perpinyà, la qual ens acompanyaran el grup de Diables Bruixots d’Alcover, grup el qual també actuarà en motiu de la Festa de la Catalanitat de la Catalunya del Nord. El segon viatge ens situa al a la segona part de la temporada, anat el cap de setmana del 12 i 13 de Setembre a València, acompanyant a la Muixeranga de València en la seva diada. I sense tenir temps de desfer les maletes, el cap de setmana següent, anirem a Verona (Itàlia) amb la colla Castellers de la Il·lusió de valls, també sent aquest un cap de setmana mogut, ja que durant els dos dies d’estància, farem varies actuacions castelleres.

Cal però constatar que les diades que farem al nostre país no seran menys maques ni menys importants. Enguany anirem un cop més a Cornudella de Montsant i Montblanc. Anirem també a la Pineda, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, i com no, al nostre poble, Alcover.


Així doncs, les cartes estan servides, ara sols falta jugar-les i, com no, gaudir de la partida.

Ens i acompanyes?