dimarts, 25 d’agost de 2015

La millor part de la temporada arriba en un bon moment per la colla

Arriba una de les diades que la colla té marcat en vermell al calendari. El 3er aniversari de la colla se celebrarà el pròxim 5 de Setembre. Després de venir des de a finals de Juny amb diades pràcticament cada cap de setmana la colla tindrà un cap de setmana de descans abans de la diada a l'Església Vella. Enguany les convidades son els Matossers de Molins de Rei i els Xics Caleros de l'Ametlla de Mar. Hi ha moltes expectatives posades a aquesta diada ja que l’objectiu de la colla es portar a plaça el que per circumstancies varies no es va poder fer a Vilanova i la Geltrú el passat 18 de Juliol. Castells de 7 per la colla local d’Alcover.

Es per això que la colla ha organitzat 4 assaig especials pre-aniversari. Amb l’eslògan “4 assaigs 4 finals” la colla s’ha conscienciat de que aquests son molt importants i que als quatre hi han de ser-hi tots i més. Aquests assaig seran:

· Dimecres dia 26 d’Agost a les 19:30 canalla i 20:00 general
· Divendres dia 28 d’Agost a les 21:00 canalla i 21:30 general (Lloc: Església Vella)
· Dimecres dia 2 de Setembre a les 19:30 canalla i 20:00 general
· Divendres dia 4 de Setembre a les 21:00 canalla i 21:30 generalNo cal dir doncs que la colla porta la feina ben feta fins al moment. Ara es hora de demostrar el que durant tot el que va de temporada s’ha treballat a assaig. Falten dues setmanes, 4 assaigs, quilos i quilos d’esforç, suor i compromís. La recompensa serà immensa. 

A més a més, la colla ha organitzat diferents actes a continuació de la diada, com és el sopar de germanor per les tres colles, un espectacle potent de màgia a càrrec del company vallenc Jose Maria, membre casteller dels Castellers de la Il·lusió, musica i gresca, molta gresca. Tot això serà al recinte de la Plaça de les Entitats situada al costat dels locals que la colla, el Ball de diables Bruixots d’Alcover i l’Emma tenen al carrer Hort de Sant Antoni.