dilluns, 7 de setembre de 2015

Diada dels Xiquets d’Alcover. Contenim la ràbia i mirem endavant

El passat Dissabte els Xiquets d’Alcover vam celebrar el nostre 3er aniversari amb la companyia de les colles Matossers de Molins de Rei i els Xics Caleros. La diada prometia i molt ja que la colla tenia clar que el castell estrella de la diada havia de ser el 3d7. El primer de la colla.

El destí però no va voler que el castell no es pogués ni tan sols carregar, amb l’afegit que la diada es va haver d’anul·lar al final de la segona ronda per la marxa de l’ambulància en la caiguda que va sofrir els Xics Caleros amb el 2d6. Així doncs la diada la vam tancar amb el 4d6 en primera ronda, i3d7 i 2d6.

2d6 Xiquets d'Alcover. Font: Marti Guasch
Havent acabat la diada, amb la ràbia de no haver pogut tornar-ho a intentar per la forçada finalització de la diada, ens vam dirigir les tres colles cap al recinte del nostre local per poder sopar les tres colles juntes. Un sopar de germanor el qual el va precedir un espectacle de màgia pel “Mago Jose Maria” deinxant-nos bocabadats a tots els assistents, tot un crack que sap fer passar una molt bona estona amb màgia de proximitat apte per tots els assistents. Seguidament la “batucada alcoverenca Kukuptraks” va fer un petit repertori de percussió i ritme. I per acabar la nit de la millor manera possible, el “GasparGirona”, component dels ALLCOVERS, amb les seves versions acústiques de cançons actuals i no tant actuals, entre la qual va tocar la cançó de la colla “Si totssom un” la qual van composar els ALLCOVERS per nosaltres fa tres anys. La traca final la van protagonitzar el grup “Chisourray”. Grup el qual fa tribut a conegudíssim “la Polla Records”

Mago Jose Maria
Gaspar Girona

Havent passat ja la nostra diada, i tal i com va dir el nostre president, la millor part de la Temporada arriba ara, i la colla tot i l’entrebanc sofert a la nostra diada, arriba en un molt bon estat de forma, el primer intent a plaça no ha estat possible descarregar el 3d7 però hi ha moltes més diades les quals el podem portar a plaça i això es el que ens ha d’animar a no defallir a tornar-ho a intentar.

La següent diada la tenim aquest dijous dia 10 de Setembre en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, i sense descansar gaire dissabte anem direcció Valencia per participar a la VII Trobada de Torres Humanes de València.