dimecres, 20 de gener de 2016

La temporada 2016 ja té data d'inici


El inici de la temporada 2016 està a punt de començar. Diferents actes previs al primer assaig seran els protagonistes i alhora una excusa per tornar-nos a trobar tots plegats després de la parada hivernal. Aquests seran ni mes ni menys que la presència a la rua de Carnaval el 6 de Febrer, sent aquest la tercera vegada que i participem, l’assemblea d’inici de temporada on la nova Junta i Tècnica presentaran el seu full de ruta que ja estan duent a terme des de enguany i també la ja tradicional calçotada d’inici de temporada.
La rua de Carnaval enguany promet i molt ja que fa temps que s’està preparant tot el material que s’utilitzarà aquest dia. El temari escollit sense cap dubte serà la sensació del Carnaval 2016 al nostre poble.
Les dates fixades per la Junta son el 18 de Febrer per l’Assemblea, que se celebrarà a Ca Cosme a les 20:00,  el 28 de Febrer la Calçotada i el 4 de Març inici dels assaigs.
Aquest 2016 serà el cinquè any de la colla, amb una renovació de la cúpula. Les ganes i les perspectives no poden ser millors, ganes de seguir amb el llegat casteller que l’antiga Tècnica va deixar, acariciant els castells d’un pis més i sent una colla que mica a mica va sent més madura pel que fa a la gestió d’aquesta.
 Que ens depara aquesta nova etapa de la colla? Quines seràn les directrius a seguir pels que es posen al capdavant de la colla? Anirem un altre cop a una capital Europea a fer castells? I sobretot, qui son els que es posen al capdavant? Tot això i qualsevol altre dubte s'aclarirà finalment el dia de l'Assemblea.

El viatge està a punt de començar, tenim preparat les destinacions d'enguany i sols falta posar-hi els protagonistes. En vols ser un? Vols ser protagonista del #TourXAlcover2016? Si tots som un o podem fer!