dilluns, 22 de febrer de 2016

Renovació de la Junta. Il·lusions renovades


El passat dissabte, dia 20 de Febrer, la colla va celebrar l’assemblea que havia de decidir entre altres coses, l’aprovació de la candidatura encapçalada pel Joan De Lucas i Esteve Reventós. Després d’exposar els punts clau els quals girarà tot el que faran durant les properes temporades, van posar a votació del total dels assistents la seva confiança i ser així escollits per encapçalar la colla. El Joan Delucas va comentar que el principal objectiu serà fer créixer la massa social. Son moltes les idees que tenen entre mans per aconseguir-ho, que es duran a terme durant tota la temporada i seguiran amb el projecte les temporades següents. Pel que fa a l’apartat tècnic els objectius marcats pel cap de colla, son aconseguir fer tota la gama de sis, incloent el 7d6 i altres castells que acumulen mota gent tant al tronc com a la pinya, per tal de que sigui molta i molta gent la que i participi i siguin tots protagonistes en primera persona dels castell. Va ser en varies ocasions l’agraïment cap al cap de colla de les dues últimes temporades per la feina feta, la qual no deixarien en va ja que encara que no s’arribés a aconseguir el tant desitjat castell de 7 a la temporada passada, la feina feta a l’assaig segur que aprofitaran per seguir treballant castells que si la colla aconsegueix ser la gent necessària per poder-lo dur a plaça, els portaran.

Un altre aspecte que hereden de l’antiga junta, es el projecte “Posem xarxa a l’assaig”. Degut a que l’any passat la colla va haver de absorbir molts gestos pels viatges que varen fer durant la temporada, aquest projecte va quedar aparcat per aquesta temporada, i sent així, durant els mesos de parada, la colla ha tornat a iniciar-lo i el tenen molt avançat. Els companys Jaume Rosich, i Albert Magrané estan ultimant el projecte per poder-lo fer realitat en qüestió de pocs mesos.

Un altre punt el qual volen potenciar més es el grup de grallers. Joan Delucas vol que tinguin un protagonisme molt mes notori a la colla, tot i que falta madurar-ho hi haurà la diada dels grallers, on com diu el nom, els grallers seran els protagonistes del dia.

Però si una cosa van demanar als companys de la colla, es comprensió, confiança, paciència, i unió de tots plegats. Compromís per poder créixer com a colla i que si tots som un o podem fer.


Ara si, ara ja ha començat la temporada. Ara la nova junta ja ha començat oficialment a caminar per dur la colla més amunt encara del que ha estat.
Diumenge dia 28 celebrarem la ja tradicional calçotada per tornar-nos a trobar al local i gaudir de la companyia de tots plegats i el divendres següent, el 4 de Març iniciarem els assaigs de la temporada.

Molt per caminar, molt per veure, molt per viure. I només o farem si tu n’ets part important. No deixis que t’ho expliquin, vine i viu la colla des de dins.