dimarts, 9 de febrer de 2016

Sueltalo Xiquets, sueltaloEls Xiquets d'Alcover un any més tornem a participar al Carnaval d'Alcover. Aquesta vegada el motiu de la disfressa era ni més ni menys que una de les grans produccions de Disney, Frozen. Elsa, Ana, Cristoff, Hans, Olaf i els habitants del poble han estat representats per tots nosaltres.El moment estrella de la tarda ha arribat a la representació del ball que hem fet en tres ocasions al llarg del recorregut. El primer sent al Portal, el segon a l'avinguda de Reus i el tercer un altre cop al Portal.


Mòbils gravant, aplaudiments, cares d'emoció dels més petits. Aquest és el regal que ens han fet els que ens han vist mentres fèiem el ball. La gran recompensa que ens fa sentir satisfets de la feina feta durant tants i tants dies de preparació.


Resignació al moment de la nominació dels premiats per no aconseguir ser-ne un d'ells, però felicitar a tots els participants en les diferents comparses que i participaven. Alcover sembla que comença a ser un referent del Carnaval a la comarca i nosaltres un cop més, i hem estat.Moltes felicitats a tots plegats per aquest dia, per ser com som, per ser una família que quant ens o proposem o sabem fer d'allò més bé, i el que és més important que és passar-ho bé.Comencem la temporada amb molt bon peu, i tot i que encara ens falta l’assemblea per canvi de junta i la ja tradicional calçotada, les ganes de tornar-se a enfaixar ja son ben presents entre tots plegats. en compte enrere ja ha començat. Tic tac tic tac...