dimecres, 18 de maig de 2016

Primera diada fora de casaSegona diada de la temporada. La Diada de Sant Isidre a Montblanc. Acompanyats dels amfitrions i els Xiquets de Vila-seca el passat diumenge varem sortir de la nostra població per primera vegada aquesta temporada per fer una diada castellera. Teníem clar quins eren els objectius de la diada, que no eren uns altres que seguir rodant la gent, que la canalla agafés la confiança adequada i anar sumant castells. En primera ronda varem intentar el tres de sis on el varem tenir que desmuntar ja que l’enxaneta no va poder passar per damunt l’acotxador. Tret d’aquest imprevist, el castell es mostrava ferm i sense cap problema, mostra d’això va ser que el vam desmuntar sense cap problema. En segon intent aquesta vegada si que va ser descarregat amb la particularitat de que l’enxaneta va fer l’aleta dues vegades. Castell descarregat sense més imprevistos. Ferm i amb possibilitats de progressar. El següent castell escollit era el tres de sis amb el pilar. Aquest, va ser executat amb un molt bon ritme a la pujada i tranquil·litat a la baixada, destacant la solidesa amb  aquest tipus de construccions tenint en conta que era el primer de la temporada, i els pocs assaig que li varem dedicar per dur-lo a plaça. La tercera ronda la vam saltar i vam anar directe al pilar de quatre de comiat.

Tres de sis

La Tècnica i el conjunt de la directiva, encapçalats pel Joan DeLucas i Esteve Raventós, tenien clar des de principi de temporada que el prioritari de la temprada es engrandir la massa social més que anar a buscar aquells castells que no son accessibles si no tens gent. Sumant-li que enguany serà un any de renovació del pom de dalt, es preveu una temporada tranquil·la pel que fa a castells, intentant arribar a l’últim tram de la temporada el més forts possibles.

Tres de sis amb el pilar
 Contents doncs per l’estrena de canalla i membres del tronc i a encarar la següent diada del #TourXAlcover2016, sent aquest molt especial ja que anirem a casa dels Castellers de la Il·lusió en motiu de la II diada de la Il·lusió.