diumenge, 8 de maig de 2016

Primeres diades de la temporada, primeres conclusions, primeres il·lusións

Les diades de la Temporada 2016 han començat amb motius de la Festa de Sant Jordi. Aquesta, es va celebrar a la Plaça Nova d'Alcover, acompanyats un any més els amics Castellers de la Il·lusió.

Enguany la diada es presentava amb la incògnita dels castells finals a portar a plaça ja que aquest any, es any de renovació de junta tècnica, i el punt més important per la decisió, la renovació de la canalla a les posicions de acotxador i enxaneta. Donat que aquestes posicions estaven encara un pel verdes, i aquesta diada arribava una mica aviat, l’Esteve juntament amb la resta de companys de la tècnica van decidir no arriscar més del compte. La prioritat es arribar a plaça, fer el que puguem segons les possibilitats reals de la colla i sobretot sortir amb un molt bon regust de boca. La diada, vista des de una perspectiva purament castellera no va ser de les millors de la colla per Sant Jordi. Un 3d6 i 2 pilars de quatre van ser els castells que la colla va ensenyar als espectadors. Però si o mirem des de un aspecte més proper, més intern a la colla, les sensacions son molt i molt bones, amb la feina feta a l’assaig reflexada en aquest castell. Tot i que es va mostrar nerviós, es va executar amb solvència. La primera diada de la temporada sempre hi ha aquells nervis de tornar a plaça, davant dels teus, i hom té aquelles ganes de donar una bona imatge. LA colla doncs, va sortir molt contenta i amb ànims de seguir pas a pas per arribar a la meitat de la temporada a ple rendiment.

Pilars de Quatre simultanis al final de la diada


Pel que fa als companys dels Castellers de la Il·lusió, una vegada més ens van demostrar la vitalitat, ganes, il·lusió i esperit de fer quelcom diferent i molt especial entre tots plegats. Els seus castells son es conten per alçada, sinó per tots els valors presents en ells. Una gran colla que sempre ens tindrà al seu costat.

Pilars de Quatre a la Festa del Territori


La segona ocasió en que ens hem posat la camisa, ha estat en motiu de la Festa del Territori celebrada a la Selva del Camp. Aquesta en teníem moltes ganes d’anar-hi ja que es una població veïna on i viuen molts dels companys de la colla. Vàrem poder exhibir dos pilars de quatre completament compost per gent d’aquesta població, i un 3d5 net on s’estrenava una acotxadora i dos segons que en aquest cas estaven a terra. La tranquil·litat amb els pilars i aquest 3d5 net van servir per rodar gent, fer les provatures que l’Esteve i la resta de la Junta van creure oportú i tot això amb la molt bona companyia de la gent que va assistir als diferents actes de la festa. Esperem que sigui la primera de motles mes vegades que puguem anar a la Selva del Camp a fer el que sabem fer, castells.

El mes de maig ja comencem realment el #TourXAlcover2016 ja que les diades ara ja no paren i la següent parada serà el proper Diumenge 15 de Maig, a Montblanc en motiu de la Fira de Sant Miquel. Això ja no para fins al mes de Novembre, on la III Diada de les colles del Sud servirà per baixar el taló del #TourXAlcover2016

La colla realitza els assaig cada divendres al Pavelló de les Escoles a partir de les 20:30 per la canalla i les 21:00 general. Os animem a gaudir dels nostres assaig i de la colla. Veniu i feu pinya amb la colla. Sigues Xiquets d’Alcover tu també