dimarts, 22 de novembre de 2016

Amb la mirada posada al 2017El passat divendres dia 18 de Novembre, la colla vàrem celebrar l’assemblea de final de temporada. Una assemblea en la que es presentava tranquil·la tenint tots els membres de la colla la consciencia del que ha estat aquesta temporada. Després de fer el repàs global en tots els àmbits corresponents, l’Esteve Raventós, va expressar la seva decisió de deixar de ser el cap de colla de cara la temporada vinent. Diferents aspectes personals i que la colla se n’ha acabat ressentint l’han obligat a prendre aquesta decisió. Una decisió valenta ja que va ser un dels promotors a iniciar i encapçalar l’any passat una junta jove, engrescadora i amb moltes ganes de fer més gran la colla. El fet de no poder estar per la colla tot el que un voldria, veure que la colla al final li fa falta aquesta persona al davant per poder dur a terme tot el que la tècnic es proposa, encara que sempre ha estat connectat amb els companys de la tècnica via telèfon o altres formes de comunicacions, ha estat determinant aquest final de temporada.
Havent expressat la seva voluntat dies abans de l’assemblea, la tècnica va buscar un candidat a substituir-lo. Aquesta proposta es va sotmetre a votació primer dins del equip tècnic, una vegada acceptat, es va presentar a la directiva i també es va sotmetre a votació. Un cop acceptat també per la part de la directiva, el últim pas i per petició expressa del candidat a ser el nou cap de colla, es va sotmetre a votació al conjunt dels assistents de l’assemblea. Donat que la majoria dels assistents i van estar d’acord, el nou cap de colla per la propera temporada és el Martí Fuguet. Persona lligada a la colla des de el primer moment. President durant els primers quatre anys de la colla i membre actiu aquest últim any donant un cop de mà a l’equip tècnic quant se li ha demanat.
Ara doncs, es moment per a que la colla entre en estat de ralentí. Es reparin les parts del motor que estiguin afectades pel desgast de la temporada i deixar-ho tot llest per a que al primer trimestre del 2017 estigui tot preparat per tornar a caminar pel #TourXAlcover2017.
Aquest mesos seran el moment de preparar el calendari del 2017, les primeres obligacions de la colla de l’any i reestructurar el que faci falta. Aquest 2016 ens donaven per acabats i finalment hem fet la millor diada dels darrers dos anys.

L’any vinent promet, i molt.