divendres, 22 de setembre de 2017

Condemna unànime del Mon Casteller als esdeveniments que estan passant a CatalunyaAquest mes de Setembre està sent un mes molt complicat al nostre país. S’estan vivint uns fets molt desafortunats per part de l’Estat Espanyol, que esta intentant bloquejar qualsevol acte de llibertat d’expressió dels ciutadans.

El mon casteller, com a entitats catalanes, s’ha bolcat de ple en la defensa d’aquests drets fonamentals mitjançant comunicats, anul·lacions de assaigs per a que els membres de les colles puguin assistir a les protestes o alçant pilars en les mateixes protestes entre d’altres coses.

Nosaltres, com una colla més, també vam anular l’assaig i vam emetre un comunicat condemnant els fets. Volem però que quedi molt clar que tenim el màxim respecte amb la pluralitat dels ciutadans del nostre país, igual que el conjunt de la nostra colla ja que no tots pensem igual ni tots volem el mateix. 

El que no es pot permetre però, siguis del color que siguis, es aquesta repressió i imposició sense possibilitat de poder-se expressar democràticament. 


Comunicat Xiquets d'Alcover