FES-TE SOCI

T'agradaria formar part de la colla dels Xiquets d’Alcover?
Fes-te soci. Col·labora amb la Colla!

Pot ser soci dels Xiquets d’Alcover qualsevol casteller actiu o inactiu i qualsevol persona que simpatitzi amb la colla. Els socis col·laboren en el manteniment econòmic de la colla amb una quota anual i formen un entorn ampli de suport que aplega des de comerciants a gent del poble.

Els socis són tan importants com els castellers, ja que uns sense els altres no ho podrien tirar endavant. El fet de ser casteller no impedeix poder ser soci, i a la inversa.

Amb els diners que se n'obtenen, la colla pot gaudir de més recursos propis, minvant per tant la dependència envers les subvencions públiques, i pot disposar d'un fons econòmic estable independent, de manera que es poden organitzar les activitats de la colla de la manera més autònoma possible.
Més informació: Consulta la Normativa del soci.

Quota
S’estableixen tres modalitats de quota:
  • General: per a majors de 18 anys. 20 € anuals
  • Familiar: el segon membre d’una mateixa unitat familiar 15€. A partir del 3er membre i següents, 10€.
  • Jove: per a menors de 18 anys. 50% de la quota general
Forma de pagament
  • Transferència bancària al compte de la colla (ES79 2013 3089 6702 0089 1732).
  • Domiciliació bancària del rebut.
  • Pagament en efectiu (a un membre de la junta directiva).
Avantatges
L'avantatge més gran és la satisfacció d'ajudar la colla a tirar endavant i, si és possible, sentir la colla encara una mica més teva. 
A més, els socis poden assistir i tenir dret de vot a les assemblees i poden presentar propostes i suggeriments a la Junta Directiva. També gaudiran d’una sèrie de descomptes  a la botiga de la colla, a la compra de material i a les activitats que s’organitzen (sortides, dinars, sopars,…). 

Fes-te'n soci ara!
Pots fer-te soci ara mateix. Emplena el Formulari de soci i envia’l a xiquets@xiquetsdalcover.cat o bé lliura’l en mà a qualsevol membre de la junta.

Anima't a formar part dels Xiquets d’Alcover. FEM COLLA!